HÖG TID ATT ANMÄLA SIG TILL VÄRMLAND STARPARTY 2024!

VSP -24 närmar sig med stormsteg och du ska känna dig varmt välkommen till detta stjärnsprakande arrangemang i Värmlandsskogarna den 8-10 mars.
Boka in detta datum i din kalender för nu är det hög tid att anmäla dig. Mejla till: “varmlandstarparty@gmail.com” eller ring 070-301 39 93 (Daniel). Du kan också anmäla dig genom att sätta in 200:- på Handelsbankens bankkonto nr. (6803) 715 497 642 (hela helgen) eller 150:- (1 dag) och ange “VSP Mats Yderstig” som betalningsmottagare (glöm inte att ange ditt namn och telefonnummer).

Obs: Vill du äta den utsökta lunchen på lördag, som betalas på plats (170:-) anmäler du också detta samtidigt men dock senast 5 mars. Antalet platser är begränsade så först till kvarn….

Som vanligt så hålls evenemanget på Berga Gård i Lysvik med fantastisk vy över både sjön Fryken och den mörka stjärnhimlen.

Om du vill hålla föredrag under VSP så hör av dig till Mats Yderstig på tel. 070-212 29 88.

Vidare så kommer det att finnas försäljning av astronomiska prylar och som vanligt har vi den astronomiska tipspromenaden, den uppskattade lunchen, kommers, levande musik, försäljning av kaffe, korv och filippinska grillspett, observationer med teleskop och inte minst tid för vanligt umgänge. Ta gärna med ditt eget teleskop när du kommer eftersom platsen erbjuder en fin och mörk stjärnhimmel. För information och anmälan till workshopen i astrofotografering kontakta Daniel Sundström på “daniel.d.sundstrom@gmail.com” eller tel. 070-301 39 93. Workshopen ingår i deltagaravgiften för VSP!

För bokning av rum för övernattning kontakta snarast Berga Gård på 076-826 66 12 eller via e-post på: “info@bergagard.com” (ange namn, adress, telefonnummer samt önskad övernattning).
GPS-korrdinater till Värmland Starparty på Berga gård: lat: 60,023982, lon: 13,124789.

Varmt välkomna önskar Värmlandsgänget!

P.S. Följ gärna Värmland Starparty på Facebook och få de senaste nyheterna kring evenemanget D.S.

OBS! Viktig information till er som ska övernatta på Berga Gård: Huvudbyggnaden har fått en vattenskada vilket tyvärr medför att det ordinarie köket inte är tillgängligt. Dock så finns de två andra mindre köken i annexet resp. hembygdsgården tillgängliga och kan användas av alla. Vi ber om ursäkt för det inträffade men det var förstås utom vår kontroll. Vandrarhemmet har dock lovat 25% rabatt till alla boende som plåster på såren. Vi hoppas ni ska trivas trots det inträffade! /Hälsar, Värmlandsgänget

 

Ladda ned programmet här