Astro Art Sweden AB – SAAF:s huvudsponsor

Det svenska Astro Art är en butik som säljer det mesta en amatörastronom kan tänkas behöva. Astro Art startade i Finland, men har på bara några år expanderat till samtliga nordiska länder med lokal support på respektive språk. Alla som arbetar på Astro Art är passionerade amatörastronomer, inte minst inom astrofoto, och hjälper gärna till med frågor om utrustning och tillvägagångssätt – speciellt för dig som är nybörjare. Efter sommaren öppnar Astro Art sitt lager i Sverige, som också blir den svenska butikens fysiska plats dit alla nyfikna amatörastronomer välkomnas. Mer info inom kort.

Partnerskap för svensk amatörastronomi

Huvudsponsorskapet för SAAF handlar i grund och botten om att dels stärka ekonomin för föreningen på lång sikt så den klarar att av att säkrare balansera för den nya kostnadsbilden och dels för att kunna utveckla sina erbjudanden men även att synas och verka utåt mer. Samarbetets fokus ligger på att stötta och utveckla den amatörastronomiska samhörigheten och SAAF:s verksamhet – framför allt för nybörjare.

Nytta för dig och för samhörigheten

Inom kort kommer vi att berätta mer här om vilken nytta sponsorskapet innebär för dig som enskild medlem med exempelvis rabatter och stöttning och föreningen som helhet med bättre stabilitet och utökade möjligheter.

Samarbetet med Astro Art har bara börjat men våra Telescopiumläsare erbjuds en introduktionsrabatt på 10% på allt i butiken fram t.o.m. 31 juli i år – ett erbjudande som du som medlem kan ta del av i nyutkomna nummer 2 av Telescopium – läs med inloggning.

Inte medlem? Du blir digital medlem i SAAF på tre röda, för bara 200 kr/år, och kan därefter logga in och läsa hela det nya numret här på saaf.se i vårt publikationsarkiv. Välkommen till en bra början på en lång resa!