På grund av att vi blivit för få arrangörer inom Värmland Starparty-truppen så har vi tyvärr tvingats till beslut att ställa in 30-årsjubileét av träffen som skulle ha gått av stapeln 21–23 februari i år. Istället skjuter vi fram jubileét till nästa år 2021 då vi lovar ett stjärnsprakande evenemang med nya friska tag.

Vi är ledsna att behöva meddela detta till er som har sett fram emot evenemanget och bokat in det i era kalendrar. För er som redan bokat boende på Berga vandrarhem ordnar vi med avbokning så ni behöver inte göra någonting (om ni bokat boende på annat håll ansvarar ni för det själva). För er som gjort förbetalning av deltagaravgiften till vårt bankgiro gör vi en återbetalning snarast.

Vi är tacksamma om ni meddelar era astronomivänner att träffen är inställd detta år och att vi skjuter fram den tills nästa år 2021.

Information kring 2021 års träff kommer att synas i god tid i såväl tryckta som digitala medier. Vid frågor och funderingar, kontakta oss via mail: varmlandstarparty@gmail.com eller per telefon: 0702-122988 (Mats Yderstig).